Fuat’tan yeni albüm: ‘50 Kalibre’

Fuat, yeni albümü '50 Kalibre'yi yayınladı. Ünlü rapçiye albümde Eypio, Şanışer, Joker, ZenG, Konta, Harun Adil, Kezzo, DipNot, Decoy, Efe Onat gibi isimler eşlik ediyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yerli hip hop/rap kültürünün önemli ismi Fuat Ergin’in, kendine has güçlü battle tarzını hem modern hem de geleneksel altyapılarla buluşturduğu yeni albümü ‘50 Kalibre’ yayınlandı. Yayınladığı albümler ve imza attığı projelerle Türkçe rap’te ‘Batı Berlin ekolü’nü yaratan Fuat Ergin, 11 şarkıdan oluşan albümün adını bu yıl içinde 50 yaşına girmesi vesilesiyle ‘50 Kalibre’ koyduğunu söylüyor. Albümde Fuat’a Eypio, Şanışer, Joker, ZenG, Konta, Harun Adil, Kezzo, DipNot, Decoy, Efe Onat gibi isimler eşlik ediyor.

İki kez Uluslararası Turntablist Federasyonu (ITF) şampiyonluğu ünvanına sahip DJ Marc Hype, “pikapların ustası” denilen DJ Boba Fettt ve DJ Buckone'ın de yer aldığı albüm için Fuat Ergin de pikapların başına geçti. Fuat ’50 Kalibre’ için altyapılarda Syncopate, OrroBeatz, Nikita Kolomiets, Joaquin Sosa, Kavi Lybarger, Kaan Germirli ve Cem Öner'le çalıştı. Albümün ilk video klibi ise ‘Göze Köz Dişe Şiş’ şarkısına çekildi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)