Fransız oyuncu Gaspard Ulliel kayak kazasında öldü

Fransız oyuncu Gaspard Ulliel, Fransa'nın güneyindeki bir kayak merkezinde kayak yaparken ağır yaralandı. Helikopterle Grenoble Hastanesi'ne kaldırılan Ulliel'in öldüğü açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "It's Only the End of the World", "Kayıp Nişanlı", "Hannibal Rising" ve "La princesse de Montpensier" filmleriyle tanınan Fransız oyuncu Gaspard Ulliel, kayak pistinde geçirdiği kaza sonucu öldü. Oyuncunun ailesi Fransız medyasına açıklama yaparak Ulliel'in ölümünü doğruladı.

Beyazperde'nin aktardığına göre, Ulliel, Fransa'nın güneyindeki bir kayak merkezinde, Montvalezan kasabası civarında kayak yaparken başka bir kayakçı ile çarpışarak ağır yaralandı ve bilincini kaybetti. Helikopterle Grenoble Hastanesi'ne kaldırılan Ulliel'in bugün öldüğü açıklandı. Diğer kayakçının ise kazadan yara almadan kurtulduğu belirtildi.

Oyuncu, son olarak mart ayında yayınlanacak olan Marvel dizisi Moon Knight'ta Oscar Isaac ve Ethan Hawke ile birlikte rol alarak Anton Mogart/Midnight Man karakterini canlandırdı. Ulliel ayrıca, 2017 yılında, Xavier Dolan'ın yönettiği "It's Only the End of the World" filmindeki rolüyle, En İyi Erkek Oyuncu dalında Fransa'nın Oscar'ı olarak bilinen Cesar Ödülü'nü kazandı.