Fransa'dan çıkış yasağı özel izinle kaldırıldı, Trabzonspor'u izledi

Paris'te yaşayan ve hakkında yurt dışı çıkış yasağı bulunan Mustafa Likos, taraftarı olduğu Trabzonspor'un Beşiktaş ile oynayacağı maçı izledi. Maç 1-1 berabere bitti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fransa'da karıştığı kavga nedeniyle hakkında yurt dışına çıkış yasağı bulunan Mustafa Likos, taraftarı olduğu Trabzonspor’un olası erken şampiyonluk kutlamalarına katılmak için özel izinle Trabzon’a geldi. Takımının Beşiktaş ile oynadığı maçı tribünde izleyen Likos, “Hayalim gerçek oldu” dedi.

Paris'te inşaat firmasında çalışan 25 yaşındaki Likos'a, 5 yıl önce karıştığı kavgaya ilişkin yargılandığı davada mahkeme, yurt dışına çıkış yasağı koydu. Likos, davaya bakan yargıç Celine Martini'ye mektup yazdı. Likos mektubunda maçı tribünde izlemek ve kutlamalara katılmak istediğini belirtti. İçinde bordo mavili takıma ait görsellerin de yer aldığı talep mektubunu inceleyen yargıç, belirli tarihler arasında Mustafa Likos’un ülkesine gitmesine izin verdi.

 

'TRABZONSPOR DEDİĞİNDE AKAN SULAR DURUYOR'

Trabzon'a gelen Likos, dün akşam oynanan ve 1-1 berabere sona eren Trabzonspor-Beşiktaş maçını tribünde eşi Aylin Likos ile birlikte izledi.

Eşi Aylin Likos ise, “Ben ilk defa maça geliyorum. Mustafa çok heyecanlı. Onun için Trabzonspor dediğinde akan sular duruyor. Bütün maçlarını heyecanla seyrediyor. Evde izlerken yerinde duramıyor. Burada olmak çok önemliydi onun için” dedi. (DHA)