Fransa'da Trabzonlu kadın ve iki çocuğu öldürüldü

Dreux kentinde Çağla Dereli ile iki çocuğunu öldüren Y.K. isimli erkek gözaltına alındı. Y.K.'nin 2 yıl önce şiddet iddiasıyla 12 ay hapis ve ailesiyle iletişime geçmeme cezası aldığı tespit edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fransa'da bir evde Trabzonlu Çağla Dereli (37) ile 13 ile 1.5 yaşındaki çocukları ölü olarak bulundu. Dereli'nin bir süre önce boşandığı belirtilen Y.K. isimli erkek gözaltına alındı. 

DHA'nın aktardığına göre olay, 25 Mayıs’ta Fransa’nın Dreux kentinde meydana geldi. Trabzon’un Arsin ilçesi nüfusuna kayıtlı Fransa’da yaşayan Çağla Dereli’den haber alamayan yakını, çilingir yardımıyla eve girdi. İhbarla adrese gelen ekiplerin incelemelerinde, kadın ve 2 çocuğunun bıçaklanarak öldüğü belirlendi. Cenazeleri, otopsi için Dreux kentindeki hastane morguna götürüldü. Cenazelerin otopsi sonrası defnedilmek üzere Trabzon’un Arsin ilçesi Işıklı Mahallesi’ne getirileceği öğrenildi.

Y.K.'nin 2 yıl önce Dereli ve çocuklarına yönelik şiddet iddiasıyla 12 ay hapis ve ailesiyle iletişime geçmeme cezası aldığı belirlendi. (DIŞ HABERLER)