Filmde cep numarası gözükünce mesaj yağdı: Hicran sen misin?

2015 yılında vizyona giren filmin bir sahnesinde cep telefonunun gözüktüğünü ve bu nedenle pek çok kez arandığını ve mesaj aldığını iddia eden İ.İ, suç duyusunda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara'da yaşayan İ.İ, 2015 yılında vizyona giren Siccin-2 adlı filmde cep telefonu numarasının görünmesi nedeniyle yıllardır tanımadığı numaralar tarafından arandığını ileri sürerek filmin yönetmeni ve yapımcısı hakkında suç duyurusunda bulundu.

'CEP NUMARASI FİLMİN SANAT YÖNETMENİNE AİT'

DHA'nın haberine göre İ.İ, 2015 yılından itibaren bilmediği numaralardan çağrı ve mesaj almaya başladı. Kendisini arayanlardan telefon numarasının Siccin-2 adlı filmin bir sahnesinde göründüğünü öğrendi. İ.İ, filmin yönetmeni Alper Mestçi ve yapımcısı Muhteşem Tözüm hakkında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

İ.İ'nin avukatı Türkan Babacan dilekçesinde, "Filmin 44'üncü dakikasının 56'ncı saniyesinde, filmdeki 'Hicran' adlı karakterin telefonunun arandığı sahnede ya müvekkilimin numarası ya da ona çok benzer bir numara kullanılmış. Müvekkilim filmin vizyona girdiği tarihten günümüze kadar mağdur olmuş, ana karakterin gerçek numarası zannedilerek, 'Hicran sen misin?' şeklinde mesajlar almış ve defalarca aranmıştır" dedi. 

Filmin yapımcı şirketinin açıklamasında, "Bu tür durumlarda, her şeyin kendi kontrolümüzde olması için her zaman set ekibinden birisinin telefon numarası kullanılır. Söz konusu numara da iddia edildiği gibi başkasına değil sanat yönetmenimize aittir ve kendisi hâlâ aktif olarak bu numarayı kullanmaktadır. Belki bir göz yanılması sonucunda söz konusu vatandaşı arayan kişiler olabilir" denildi. (HABER MERKEZİ)