Fethi Yaşar: Üretmezsek borçtan kurtulamayız, daha çok çalışın, üretin

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Ülkece üretmeden konforlu, borçla yaşıyoruz. Üretmezsek borçtan kurtulamayız. Üretin, üretin daha çok çalışın, üretin" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş ile birlikte İvedik Organize Sanayi Bölgesi (OSB) sanayicileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

OSTİM ve İvedik Organize Sanayi Bölgeleri’nin Yenimahalle için istihdam, üretim ve katma değer açısından önemine vurgu yapan Başkan Yaşar, şöyle konuştu:

“Göreve geldiğim günden beri bu bölgelere elimden gelen desteği yasal çerçevede vermeyi görev bildim. Çünkü ben de sizlerden biriyim, ben de sanayiciyim. Ülkemizin bugünkü sıkıntılarının sebebi üretmemekten geliyor. Türkiye kaynaklarını verimli kullanıp üretirse bugünkü sıkıntıları hiçbirimiz yaşamayız. Biz ülkece üretmeden konforlu yaşıyoruz, borçla yaşıyoruz. Üretmezsek borçtan kurtulamayız. 15 senedir siz üretebilin diye küçük esnaf dahil sahip çıkıyorum, elimden geleni yapıyorum. Bu ülke ne çektiyse tembellikten çekti. Üretin, üretin daha çok çalışın, üretin.”