Fenerbahçe'de Ali Koç iddiası: Turnayı gözünden vuracağız

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kulüp üyeleriyle yaptığı görüşmede, teknik direktör seçiminde bu sefer 'turnayı gözünden vurmayı ümit ettiklerini' söylediği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “En iyi teknik direktörü getirseniz de yerden yere vurulacak. Türkiye’de yabancı hoca olmak çok zor. Ama bu sefer turnayı gözünden vuracağımızı ümit ediyorum” dedi.

Fenerbahçe’de önümüzdeki sezon teknik direktörlük koltuğuna oturacak isim belirsizliğini korurken takımı Joachim Löw'e emanet etmesi beklenen Ali Koç'un bazı kulüp üyeleriyle yaptığı sohbet toplantısı medyaya yansıdı. Sözcü'de yer alan habere göre Koç, kendi dönemiyle ilgili özeleştiride bulunarak “4 yılda şampiyon olmamız gerekirdi” dedi. “Avrupa'da ziyaretlerimiz oldu. 2-3 aday üzerinde gidiyoruz geliyoruz. Süreç 2 aydır devam ediyor” ifadelerini kullanan Koç şöyle devam etti:

“Görüştüğümüz teknik direktörlerin maliyeti ekonomik gücümüze göre ağır olacak. Ama her biri dünya çapında isimler. 3-4 hafta iyi futbol oynuyoruz. ‘Bu teknik direktör kalsın, dışarıdan hoca getirmeye gerek yok' yorumları yapılıyor. En iyi teknik direktörü getirseniz de Türkiye'de yerden yere vurulacak. Türkiye'de yabancı hoca olmak çok zor. Ama bu sefer turnayı gözünden vuracağımızı ümit ediyorum.”

Yardımcıları ile birlikte maliyeti 5 milyon Euro'yu aşan Löw ile el sıkışan Koç'un, Galatasaray derbisi sonrası Alman hocayı açıklaması bekleniyor.

MESUT ÖZİL VE OZAN TUFAN'LA GÖRÜŞECEK

Fenerbahçe Başkanı Koç'un kadro dışı bırakılan Mesut Özil ve Ozan Tufan ile bu hafta sonunda bir araya gelmesi bekleniyor. İki futbolcunun sarı-lacivertli takımdaki kaderini belirleyecek toplantının, önümüzdeki haftaya da sarkabileceği belirtiliyor. Koç'un, futbolcular ve Teknik Direktör İsmail Kartal ile yapacağı görüşmelerin ardından af konusunda karar vermesi bekleniyor.

Etiketler Ali Koç Fenerbahçe