Fenerbahçe tribünlerinde 'yönetim istifa' sloganları

Fenerbahçeli taraftarlar, sarı-lacivertli futbolcuları protesto etti, "Ali Koç istifa" ve "yönetim istifa" şeklinde tezahüratlarda bulundu. Fenerbahçe, sahasında Yeni Malatyaspor'u 2-0 yendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 19. ve ilk yarının son haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u konuk etti.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşma için tribündeki yerlerini alan taraftarlar, futbol takımının yaşadığı kötü gidiş nedeniyle başkan Ali Koç ve yönetime tepkisini dile getirdi.

Fenerbahçe taraftarı, "Ali Koç istifa" ve "Yönetim istifa" şeklinde tezahüratlarda bulundu.

Taraftarlar, ısınmak için sahaya çıkan sarı-lacivertli futbolcuları da protesto etti. Bu sırada statta yüksek sesle müzik çalındı.

Fenerbahçe, sahasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’u 10’uncu dakikada Novak ve 73’üncü dakikada Pelkas’ın attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından puanını 32’ye yükselten Fenerbahçe, ligin ilk yarısını 4’üncü sırada tamamlarken, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ise 15 puanla son sırada yer aldı.

PELKAS, BU SEZONKİ İLK GOLÜNÜ KAYDETTİ

Fenerbahçe'nin Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u konuk ettiği karşılaşmada sarı lacivertli ekibin 2'nci golünü kaydeden Dimitris Pelkas, bu sezonki ilk kez gol sevinci yaşadı. Vitor Pereira döneminde ilk 11'de çok fazla forma şansı bulamayan Yunan oyuncu, bu sezon çıktığı 15'inci maçında fileleri havalandırmayı başardı. (HABER MERKEZİ)