Fenerbahçe taraftar grubu 12 Numara'nın tehdit ettiği Can Öz: Artık yeter

Fenerbahçe taraftar grubu 12 Numara, sarı lacivertli kulübün Mesut Özil transferini görmezden geldiği ve futbolcuyu itibarsızlaştırdığı iddialarıyla Socrates Dergi'yi tehdit etti. Derginin sahibi Can Öz, kendisinin Fenerbahçeli olduğunu belirterek "Socrates'te transfer haberi verilmez. Nezaket kuralları içerisinde kalmak, sürdürülebilir, zamana dayanıklı iletişim politikası yürütmek adına hep ağırdan alıyoruz, ancak artık yeter" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe taraftar grubu 12 Numara'nın Twitter hesabından, Mesut Özil'in transferi konusunda bir açıklama yapıldı. Açıklamada, Socrates Dergi'nin Mesut Özil transferini görmezden geldiği ve futbolcuyu itibarsızlaştırdığı öne sürüldü, dergi ve sahibi Can Öz "Mesut Özil'e dil uzatmak, itibarsızlaştırmak haddinize değildir. Bunu öğreteceğiz" ifadeleriyle tehdit edildi.  

12 Numara'nın açıklamaları şöyle:

"Dünyaca ünlü yıldızımız Mesut Özil transferini yok saymanız, görmezden gelmeniz, saçma sapan yorumlarla editörleriniz üzerinden itibarsızlaştırmanız kabul edilemez... Her türlü konuda artık karşınızda olacağımızı buradan ilan ediyoruz. 

Bu anlamsız adımları ve itibarsızlaştırmaları sizlere yakıştıramadığımız gibi, artık gözümüzde bir kıymetiniz de kalmadı... 

Her türlü platformdan en sert tepkinin gösterilmesi adına, tüm taraftarlarımızı organize etmek için gerekeni yapacağımızı da buradan duyuruyoruz. Mesut Özil'e dil uzatmak, itibarsızlaştırmak haddinize değildir. Bunu öğreteceğiz."


Socrates Dergi'yi piyasaya süren Can Yayınevi'nin sahibi Can Öz, Fenerbahçe taraftar grubu 12 Numara'nın açıklamalarına sosyal medya hesabından cevap verdi.

'HEP AĞIRDAN ALIYORUZ, ARTIK YETER'

"Çocuğumla kartopu oynuyordum bu sene ilk. Böyle büyük resimci, külhanbeyi bir açıklamadan ötürü bunu kesmek zorunda kalmış olmaya değer miydi, emin değilim. Şimdi şu iddialara hızla bir cevap vereyim" ifadelerini kullanan Can Öz, şu açıklamaları yaptı:

"1 - Socrates'te transfer haberi verilmez. Türk futbolu transfer haberi hiç verilmez, çünkü taraftarların tarafsızlık beklentisi altında sizi imha etmesine engel olmak çok zordur.
2 - Mesut Özil üzerine şimdiye kadar 3 programda konu etraflıca yorumlandı, ayrıca 11'inde program çekildi, resmi açıklama bekleniyor.
3 - Ben Fenerbahçeliyim. Socrates'in futbol ve basketbolda önde gelen yorumcuları Mehmet Demirkol ve İbrahim Kutluay. Neyin ince hesabını yapıyorsunuz?
4 - Socrates mensuplarının kişisel hesaplarının sahibi değiliz. Bu tarz bir patronajı da kabul etmiyoruz. İsteyen istediğini yazar. Bunun da bize saldırılarak baskılanması söz konusu değil.
5 - Daha ayrıntılı olarak sosyal medyada kendinden geçip sürekli saldırı, öfke yaratan taraftarlık tarzına dair düşüncelerimizi de bugün sabah BizBize programında kayıt altına aldık, Çarşamba günü yayınlanacak."

Can Öz, bu açıklamalarının ardından yaptığı son paylaşımda ise "Nezaket kuralları içerisinde kalmak, sürdürülebilir, zamana dayanıklı iletişim politikası yürütmek adına hep ağırdan alıyoruz, ancak artık yeter. Cılkı çıkmaya başladı, bilmeden, izlemeden paldır küldür yorumlar, büyük büyük sözler. Yeter" dedi. (HABER MERKEZİ)