Fenerbahçe, Kadıköy'de ilk kez 3 maç üst üste kaybetti

Fenerbahçe, sahasında Yeni Malatyaspor'a 3 golle mağlup oldu. Bu sonuçla Fenerbahçe, lig tarihinde ilk kez sahasında 3 maç üst üste yenildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig 12'nci hafta maçında Yeni Malatyaspor, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti.

Yeni Malatyaspor, 9'uncu dakikada öne geçti. Tisserand ile altıpasın solunda son çizgiye yakın bir noktada girdiği ikili mücadelede Tetteh'in yerde kalması üzerine maçın hakemi Erkan Özdamar, penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Adem Büyük, meşin yuvarlak ile kaleci Altay Bayındır'ı farklı köşelere gönderdi: 0-1.

21'inci dakikada Yeni Malatyaspor farkı ikiye çıkardı. Kubilay Kanatsızkuş'un soldan ortasında Umut Bulut, altıpasın önünde uzak köşeye yaptığı şık kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-2.

47'nci dakikada Yeni Malatyaspor bir gol daha buldu. Konuk ekibin sol çaprazdan kazandığı serbest vuruşu kullanan Hafez'in ceza sahasına ortasında iyi yükselen Ndayishimiye'nin kafa vuruşunda, meşin yuvarlak filelere gitti: 0-3.

55'inci dakikada Yeni Malatyaspor önemli bir gol pozisyonundan faydalanamadı. Orta sahada kazandığı topla ceza sahasına yönelen Kubilay Kanatsızkuş, meşin yuvarlağı soldan bindiren Benjamin Tetteh'in önüne bıraktı. Tetteh'in ceza sahası sol çaprazından yaptığı vuruşta, kaleci Altay Bayındır topu kornere çeldi.

67'nci dakikada bu kez Fenerbahçe gole yaklaştı. Cisse'nin ceza yayının gerisinde kaleyi cepheden gören bir noktadan yaptığı vuruşta top üst direğe çarparak auta çıktı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Yeni Malatyaspor sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Bu skorla Fenerbahçe, lig tarihinde ilk kez sahasında 3 maç üst üste kaybetti. Fenerbahçe, 10'uncu haftada Beşiktaş'a 4-3, 8'inci haftada da Konyaspor'a 2-0 mağlup olmuştu. (İSTANBUL/AA)