Fenerbahçe ile Başakşehir arasında Deniz Türüç gerginliği

Fenerbahçe yöneticisi Baki, 1-0'lık Başakşehir galibiyetinin ardından "Geginligin baş rolü" olarak eski futbolcuları Deniz Türüç'ü suçladı. Başakşehir'den yanıt gecikmedi: Şaşkınlıkla takip ettik...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Süper Lig'in 22. haftasında 90+4'te penaltı golüyle 3 puan aldıkları Başakşehir maçında yaşanan gerginliklerle ilgili eski Fenerbahçeli rakip takım futbolcusu Deniz Türüç'ü suçladı.

"Bazı gerginliklerde baş aktör bizim eski oyuncumuz Deniz Türüç'tü" diyen Baki, "Fenerbahçe düşmanlığı sınır tanımamaya başladı. Ben şimdilik yazıklar olsun diyorum. Ama taraftar ve Fenerbahçe camiası bunu not etmiştir" ifadelerini kullandı. 

Selahattin Baki maçın hakemi Abdulkadir Bitigen'i de eleştirdi: "Abdulkadir Bitigen, Fenerbahçe camiasıyla barışık olmayan bir hakemdi. İsminin açıklanması o zaman (Suudi Arabistan'daki Süper Kupa) bizi şaşırtmıştı. Bugün Batshuayi'nin penaltısını kaçırdı ama dinamik oyunda, aksiyon halinde olabilir bunlar. Ben bu pozisyonda VAR'ı suçluyorum."

BAŞAKŞEHİR'DEN YANIT: FUTBOLCUMUZU HEDEF HALİNE GETİRİYOR

Başakşehir ise resmi X (Twitter) hesabından Selahattin Baki'ye şu yanıtı verdi: "Bugün Fenerbahçe ile oynadığımız karşılaşma sonrasında rakip kulübün bir yöneticisinin futbolcumuz Deniz Türüç'ü, yaşanan gerginliklerin başrolü olarak nitelendirerek Fenerbahçe düşmanlığı yaptığını iddia etmesini şaşkınlıkla takip ettik.

Şampiyonluk yarışında birçok kez yer almış ve 2020 yılında da şampiyon olmuş bir kulüp tecrübesine dayanarak, rakip takımın yöneticisinin böyle bir tutum sergilemesini yaşamış oldukları şampiyonluk mücadelesi streslerine bağlıyoruz. 

Futbolcumuz Deniz Türüç, sahada her zaman olduğu gibi, RAMS Başakşehir Futbol Kulübü'nün Avrupa kupalarına katılma geleneğini sürdürmek için sahada özveri ile yer almıştır. Oyuncumuz, tüm futbolcularımız gibi rakip fark etmeksizin sahada terinin son damlasına kadar mücadele etmiştir.

Herhangi bir futbol paydaşının kamuoyunda ve sosyal medyada hedef haline getirilmesinin Türk futboluna hiçbir katma değeri olmadığını düşünüyoruz. RAMS Başakşehir Futbol Kulübü, her zaman futbolun güzelliklerinin tarafında yer alacaktır." (SPOR SERVİSİ)