Fenerbahçe, Hatayspor'u 4 golle geçip liderliğe yükseldi

Süper Lig’de Fenerbahçe, sahasında Hatayspor'u 4-0 yendi. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 32'ye çıkararak liderliğe yükseldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig’in 16’ncı haftasında Fenerbahçe, sahasında Atakaş Hatayspor'u ağırladı. Sarı lacivertli ekip karşılaşmayı 4-0 kazandı.

Fenerbahçe'nin gollerini 20. dakikada Joshua King, 26. dakikada Mitchy Batshuayi, 86. dakikada Serdar Dursun ve 90+5'te Gustavo kaydetti.

Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 32'ye çıkararak liderliğe yükseldi.

SARI-LACİVERTLİLERDE 5 EKSİK

Fenerbahçe, Hatayspor mücadelesine 5 oyuncudan yoksun çıktı. Sarı-lacivertli ekipte kırmızı kart cezalısı Miguel Crespo'nun yanı sıra sakatlığı bulunan Valencia ve Joao Pedro görev alamadı. Bu oyuncuların haricinde hazır durumda olmayan Nazım Sangare ve Luan Peres de kadroda yer almadı.

Sarı-lacivertli ekipte Arda Güler, Hatayspor maçında kadroda yer aldı. Sakatlığı sebebiyle bir süredir forma giyemeyen 17 yaşındaki oyuncu, karşılaşmada yedekler arasındaydı. Öte yandan sakatlığı son bulan Alioski de yedekler arasında yer aldı.

VOLKAN DERMİREL'E DESTEK

Sarı-lacivertli taraftarlar, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'e tezahüratlarda bulunarak destek oldu. Volkan Demirel ise alkışlayarak karşılık verdi. (HABER MERKEZİ)