Felaketin öncesini anlatacak: 'A Quiet Place Day One', 2023'te vizyonda

"A Quiet Place: Day One" filmi geliyor. "Sessiz Bir Yer" serisinin öncesini anlatacak olan yapım, 2023 yılında gösterime girecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - John Krasinski yönetmenliğindeki "Sessiz Bir Yer" filminin öncesini anlatacak yeni bir film geliyor. Filmin adı resmi açıklamaya göre "A Quiet Place: Day One" olacak. 

Kayıp Rıhtım'ın aktardığına göre, Paramount’un kısa süre önce CinemaCon’da gerçekleşen etkinliğinde spin-off filmi hakkında birkaç bilgi ortaya çıktı. "A Quiet Place: Day One" adlı film, asıl seriden bağımsız olarak olayların başladığı güne odaklanacak. Paramount ayrıca filmin bir prequel (öncül yapım) olduğunu da doğruladı.

Filmin yönetmenliğini, Nicolas Cage’li "Pig" filmini de yönetmiş olan Michael Sarnoski üstlenecek. Filmin oyuncu kadrosu ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. Yapım, 31 Mart 2023 tarihinde vizyona girecek. 

SERİNİN ÜÇÜNCÜ FİLMİ 2025'TE VİZYONA GİRECEK

 

Başrolünde John Krasinski ve Emily Blunt'ın yer aldığı uzaylı istilasından kurtulan bir aile hakkında korku filmi olan "Sessiz Bir Yer"in ilk filmi 2018’de izleyicilerle buluştu. Yapım, sadece 17 milyon dolarlık bir bütçeyle gişede 341 milyon dolar hasılat yaptı.

Serinin devam macerası olan "Sessiz Bir Yer Part II", 2021’de vizyona girdi. Film vizyona girdiği tarihlerde pandemi rekoru kırdı ve 100 milyon dolarlık barajı kısa sürede aştı. Küresel çapta ise 297 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde etti. Serinin üçüncü filmi ise 2025'te vizyona girecek.