Fazıl Say: Yüzünde üzüntü yok, istifa

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında dün Fenerbahçe, Gençlerbirliği’ne kendi sahasında 2-1 yenildi. Mücadele sonrası Fenerbahçeliliği ile bilinen sanatçı Fazıl Say, sosyal medya hesabından teknik ekibe ve futbolculara tepki gösterdi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında dün Fenerbahçe, Gençlerbirliği’ne kendi sahasında 2-1 yenildi. Mücadele sonrası Fenerbahçeliliği ile bilinen sanatçı Fazıl Say, sosyal medya hesabından teknik ekibe ve futbolculara tepki gösterdi. 

Fazıl Say, "Hüsranla bitti... Koca bir sezon daha, yazık. Adam kendi kalesine gol atıyor. Neresiyle attı, kendi bile anlamamıştır. Adam gibi teknik direktör lazım. Adamın yüz ifadesi. en ufak bir üzüntüsü yok. İstifa. Bu maçı iman gücüyle alırsın" ifadelerini kullandı.

Say, "Fenerbahçe'ye gönül veren milyonların sayısı, dünyada 100 kadar ülkenin nüfusundan bile fazladır. Bu kitlenin içinde haliyle müzisyeni de olur, ressamı da, şairi de, atom fizikçisi de. Ve biz de kızarız veya üzülürüz. Bu futbol. Bu taraftarlık. Bu bir ruh. Bir birliktelik. Kalan maçlarla ilgili de düşüncem -şampiyon olma ihtimali de hayli azalınca- şu sahaya çıkanlarda; 'iyi futbol tutkusu ve takım ruhu' görmek bile bizi biraz olsun avunduracak. 'Fenerbahçe-ruhu' geri dönsün.Yenmek ya da yenilmek puan toplamak değil konu" dedi. 

FAZIL SAY GÖZTEPE MAÇINDA DA GÜNDEM OLMUŞTU

Fazıl Say'ın tepkileri daha önce de sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Say, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe'nin Göztepe'ye 1-0 mağlup olmasının ardından da paylaşım yaparak tepki göstermişti. Fenerbahçeli sanatçı, "Yazık bize...Fenerbahçe" ifadelerini kullanmıştı. (HABER MERKEZİ)