Fazıl Say duyurdu: AKM'deki Dünya Anne konseri ertelendi

Fazıl Say, bu akşam AKM'de sahnelenecek olan yeni projesi Dünya Anne'nin ertelendiğini duyurdu. Say, "Serenad Bağcan'ın hastalığı sebebiyle erteleniyor konser" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fazıl Say’ın, İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) düzenlediği 51'inci İstanbul Müzik Festivali'nin siparişi üzerine, Türkiyeli kadın şairlerden ilhamla bestelediği eserlerden oluşan yeni projesi Dünya Anne'nin 8 Haziran saat 20.00’de AKM Türk Telekom Opera Salonu’ndaki konseri mezzo-soprano Serenad Bağcan'ın rahatsızlığı nedeniyle ertelendi. 

Biletlerin geçerli olacağı yeni tarih açıklanacak. Dünya Anne'nin 14 Haziran saat 21.00’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konseri ise gerçekleşecek.

Fazıl Say, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu akşam aciliyeti olan bir mesaj atmak zorundayım, yarın akşam AKM Dünya Anne şarkıları prömiyeriyle ilgili.. Bu konser ertelendi. Serenad Bağcan'ın hastalığı sebebiyle erteleniyor konser. 14 Haziran Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu konserimiz, ilk seslendiriliş tarihi olarak duracak. AKM'ye bileti olanlar biletini iptal edip Harbiye Açık Hava'ya alabilir, orada hala birkaç yüz bilet kalmış durumda. AKM konserinin yeni tarihi için de İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı ve İstanbul Müzik Festivali üzerinde çalışmakta. Serenad Bağcan'a acil şifalar diliyorum. Tabii ki hepimiz çok üzgünüz. Aylarca üzerinde çalıştığım bir projedir, 11 yeni şarkı. Çok da zor bir dönemde, depremi, seçimi, tartışması, o'su, bu'su ve 20'den fazla provasıyla çok da emek verdiğimiz bir proje. Ama her şeyin telafisi var diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.