Fazıl Say: Açık ve net; aday Ekrem İmamoğlu olmalıdır

Fazıl Say, sosyal medya hesabından "Umutlar tükenirse bu iş biter" diyerek Ekrem İmamoğlu'nun aday olması gerektiğini belirtti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Piyanist ve besteci Fazıl Say, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun aday olması gerektiğini dile getiren Say, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da iddialı bir aday olabileceğini belirtti. 

Fazıl Say, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Kılıçdaroğlu’nun ve tüm CHP’lilerin çok iyi anlaması gereken bir şey var; bu toplum umutlarla ayakta kalabildi. Umutlar tükenirse, bu iş bitecek, milyonların umutları... Ve o umutlar, bir tek anketlere de topluma da yansıyan rakamlardadır. Açık ve net; aday Ekrem İmamoğlu olmalıdır." 

Say, bir takipçisinin "Hemen tamamlamak isterim izninizle, ya da Mansur Yavaş olmalıdır" sözleri üzerine de "Evet olabilir. Emin değilim. İmamoğlu’nun tüm topluma etkisinin ve inandırıcılığının daha derin daha kapsamlı olacağını düşünüyorum. Bir kere; aday Kılıçdaroğlu olmamalı. Mansur Yavaş da iddialı bir aday olur. Elbette destekleriz. Ancak İmamoğlu çok daha yüksek bir rakama varır" dedi.