Fatih'te yangın: 4 kişi ve 6 yavru kedi kurtarıldı

İstanbul Fatih'te gece saatlerinde bir binanın giriş katında yangın çıktı. Dumandan etkilenen 4 kişi ile 6 yavru kedi kurtarıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Fatih ilçesinde gece saatlerinde 3 katlı bir binanın girişi katında çıkan yangında, binada kalan 4 kişi ile yeni doğmuş 6 yavru kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yangın, Aksaray Mahallesi'nde gece saat 02.30'da çıktı. Alboyacılar Sokak'ta bulunan 3 katlı bir binanın giriş katından alevlerin yükseldiğini gören mahalle sakinleri durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri de binanın giriş katındaki dairede çıkan yangına müdahale etti. Bu sırada itfaiye ekipleri binada yaşayan ve dumandan etkilenen 4 kişiyi dışarı çıkararak kurtardı. DHA'nın aktardığına göre dumandan etkilenenler, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra tedbir amaçlı hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise sokakta geniş güvenlik önlemi aldı.

İtfaiye çalışmalarını sürdürürken, dairede bulunduğu belirlenen yavru kediler ise ekipler tarafından son anda kurtarıldı. Uzun süren çalışmaların ardından yangın söndürülürken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (HABER MERKEZİ)