Fatih'te polislere ateş açan kişi yakalandı

Fatih'te kimlik kontrolü yapan polislere ateş açtıktan sonra kaçan kişi yakalandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'da Başakşehir'de iki kişiyi öldürdükten sonra kimlik kontrolü yapan polislere ateş açan saldırgan yakalandı. 

Başakşehir'de sabah 2 kişiyi öldürüp 2 kişiyi de yaralayan saldırgan, Fatih'te kimlik kontrolü yapan 2 polis memurunu vurduktan sonra kaçmıştı.

AA'nın aktardığı bilgiye göre; Fatih'teki saldırı öncesinde gece arkadaşı E.M. ile amcasının eşi G.G'yi öldürdüğü, iki kişiyi de yaraladığı belirlenen saldırgan G.G, polisin yaptığı operasyon sonucu Başakşehir'de saklandığı viyadüğün altında olayda kullandığı değerlendirilen silahla yakalandı.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Bu sabah Fatih’te iki polisimizi yaralayan G.G. adlı şahıs, emniyet birimlerimizce yakalanmıştır" denildi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: Yapılan çalışmalarda G.G. adlı şahsın bugün saat 01.00 sıralarında meydana gelen olayda E.M. (28) adlı şahıs ile 06.00 sıralarında Başakşehir ilçemiz Güvercintepe Mahallesi'nde G.G (61) adlı şahsı silahla vurarak öldürdüğü, S.T. (35) ve A.T. (42) adlı şahısları ise silahla yaraladığı tespit edilmiştir. Yaralanan polis memurlarımıza acil şifalar diliyoruz." (HABER MERKEZİ)