Fatih Terim'den 'final' yorumu: 5 maç var, neden olmasın?

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda namağlup lider olarak tur atlayan Galatasaray'da Teknik Direktör Terim, 'final olur mu' sorusuna yanıt verdi: Oraya 5 maç var, neden olmasın?

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun son maçında Roma'da Lazio'yla 0-0 berabere kalıp namağlup ilk 16 turuna kalan Galatasaray'ın Teknik Direktörü Fatih Terim, maç sonu açıklamalar yaptı. 

Sözlerine "Hak ettiğimiz bir grup liderliği…" diyerek başlayan, mutlu olduklarını ifade eden Terim şöyle devam etti: "Bunu çok hak ettik. İlk maçtan, sonuna kadar iyi mücadele ettik. Çok iyi maçlar oynadık. Neye ihtiyacımız varsa onu aldık. Hiç mağlup olmadık. Deplasmanda hiç gol yemedik. Daha da önemlisi, Barcelona’lar, Dortmund’lar… Bunların hepsini aştık. Direkt son 16’dayız. Alnımızın akıyla. Liderliği özlemişiz ki hepimiz buna çok sevindik. Şampiyonlar Ligi grubu demiştim. Haklıyım. Buradan böyle çıkmak bence çok hoş."

"Final olur mu?" sorusunA "Oraya 5 maç var, neden olmasın? Biz de bunu çok istiyoruz. Her geçen gün devlerle oynayacağız. Biz de buna hazırız, istiyoruz" yanıtını veren Fatih Terim, Mostafa Mohamed'in opsiyonun büyük ihtimalle kullanılacağını belirtti. Ara transfer için Gedson Fernandes'le ilgili bir temas olduğunu belirten Terim, "Gedson’un durumuna bakılıyor, uğraşılıyor. Şimdi fazla bir şey söylemenin zamanı değil" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)