Fatih Terim: Plan Galatasaray'a zarar verirse gereğini yaparım

Yazılı açıklama yayınlayan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, görevi bırakacağı veya görevden alınacağı iddialarını cevapladı. Terim "Sabır gösterilirse devam edeceğim" mesajı verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, takımdan ayrılacağına ilişkin iddialara yanıt verdi. Kişisel sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan Terim, görevinin başında olacağını ifade etti.

Kendisi hakkındaki haberlerin 'planlı ve dedikodu' olduğu vurgulayan Terim, "Sezonun bu bölümünde geldiğimiz noktada arzu ettiğimiz pozisyonda olmadığımız bir gerçek" dedi ve sorumluluğu üstlendiği belirtti. Terim, projelerinin Galatasaray'a zarar verdiği görürse görevi kendisi bırakacağını aktardı. Önemsediği şeyin aynı başarıları tekrarlamak değil, geleceğe miras bırakmak olduğunu kaydeden Terim "Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun göstereceği sabır ve inisiyatif dahilinde en üst gayretle çalışmaya devam edeceğimin bilinmesini isterim" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Galatasaray'ın ligde aldığı sonuçlardan sonra Fatih Terim eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Türkiye Kupası'nda Denizlispor'a elenen sarı-kırmızılılarda Başkan Burak Elmas'ın, Fatih Terim'e “Gel, Sportif A.Ş.’ye yönetici ol hocam” dediği iddia edilmişti. Bu iddialar, Fatih Terim'in görevden alınmak istendiği haberlerine sebep olmuştu. (HABER MERKEZİ)