Fatih Tekke: Ayağa kalkmak için önemli bir şey ama sürpriz

Galatasaray maçının ardından açıklama yapan Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke, “Ligde kötü giden sürecimiz var. Ayağa kalkmak için önemli bir şey ama sürpriz” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Ziraat Türkiye Kupası 5'inci turunda Galatasaray'ı elemelerinin ayağa kalkma adına kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Tekke, Spor Toto 1'inci Lig'de kötü bir dönem geçirdiklerini belirtti.

Tekke, “Bizim 10-11 oyuncumuz eksikti. Galatasaray'ın 10 kişi kalana kadar çok pozisyonu var. Kalecimizin çok ciddi performansı var. Yoksa oyunun böyle olması mümkün değildi” diye konuştu.

Galatasaray'ın eksik kalmasıyla baskı yaptıklarını dile getiren Tekke, “Camia olarak bir moral oldu bize. Galatasaray'ı yenmek önemli bir şey. Bireysel olarak tarihe geçen oyuncularımız oldu. O da önemli. Ligde kötü giden sürecimiz var. Ayağa kalkmak için önemli bir şey ama sürpriz. Çünkü oyun olarak baktığınızda Galatasaray özellikle ilk yarı çok üstündü” dedi. (İSTANBUL/AA)