Fatih Karagümrük 3 puanı 3 golle aldı

Haftanın açılış maçında Fatih Karagümrük, Hes Kablo Kayserispor'u 3-0 yendi. İstanbul ekibinin gollerini Jimmy Durmaz, Castro ve Sobiech attı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'de 31'inci haftanın açılış maçında Fatih Karagümrük, Hes Kablo Kayserispor'u konuk etti.

Fatih Karagümrük, 33'üncü dakikada öne geçti. Castro'nun ceza sahası çizgisi gerisinden ortasında Jimmy Durmaz topa gelişine voleyi vurdu ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0.

Ev sahibi ekip, 38'inci dakikada gole yaklaştı. Orta alandan topu süren Castro'nun uzaktan sert şutunda, meşin yuvarlak kalecinin müdahalesiyle üst direğe çarparak dışarı çıktı.

58'inci dakikada Fatih Karagümrük farkı ikiye çıkardı. Balkovec'in soldan pasında savunmanın arkasına sarkan Castro, müsait durumda sert bir şutla topu ağlara gönderdi: 2-0.

86'ncı dakikada Fatih Karagümrük, bir gol daha buldu. Lens'in pasında ceza sahası içinde kaleci Doğan Alemdar ile karşı karşıya kalan Sobiech, topu kalecinin sağından ağlarla buluşturdu: 3-0.

Karşılaşma, ev sahibi ekibin 3-0 üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Fatih Karagümrük 44 puana yükselirken, Kayserispor 31 puanda kaldı. (İSTANBUL/AA)