Fahrettin Koca'dan Cem Yılmaz'ın çağrısına olumlu yanıt

Cem Yılmaz, sağlık çalışanları için ücretsiz gösteri düzenlene çağrısının kabul edildiğini duyurdu. Yılmaz, “Fahrettin Koca, dile getirdiğim düşünce ile ilgili beni çok mutlu eden haberler verdi” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, komedyen Cem Yılmaz'ın korona virüsü (Covid-19) salgınıyla mücadele eden sağlık çalışanlarına moral için gösteriler düzenleme önerisini kabul etti.

Cem Yılmaz, bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Pandemi boyunca sorumluluğu en yüksek seviyede olan Sağlık Bakanlığımıza önerimdir. Tüm ülkede, sağlık personeline, canıyla kanıyla mücadele eden bütün savaşçılarımıza moral toplantıları söyleşiler organize ederlerse hiçbir ücret almamak kaydıyla katılmayı görev bilirim” ifadelerini kullandı.

Daha sonra tekrar paylaşım yapan Yılmaz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın öneriyle olumlu yaklaştığını aktardı.

Yılmaz, “Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, bugün dile getirdiğim düşünce ile ilgili beni çok mutlu eden haberler verdi. Kendisine çok tesekkür ediyorum. Doktorlarımız, hemşire kardeşlerimiz ve tüm sağlık emekçileriyle nasıl buluşacağımızı planlayıp sağlıkla gülümseyeceğiz umudum bu” dedi. (HABER MERKEZİ)