Türkiye İstanbul Sözleşmesi'nden çekildi, Fahrettin Altun ve Zehra Zümrüt Selçuk: #GüçlüKadınGüçlüTürkiye

Cumhurbaşkanı Kararı'yla Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'nden çıkmasının ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Twitter'dan 'kadın' mesajları paylaştı. Altun: "Dünden bugüne Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kadınların toplumsal, ekonomik, siyasi ve kültürel hayata daha fazla katılmaları için verdiğimiz mücadeleyi kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmesi kararının Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk sosyal medya paylaşımları yaptı. 

#GüçlüKadınGüçlüTürkiye etiketiyle tweet atan Altun, "Dünden bugüne Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kadınların toplumsal, ekonomik, siyasi ve kültürel hayata daha fazla katılmaları için verdiğimiz mücadeleyi kararlılıkla sürdürüyoruz. Her zaman 'Güçlü Kadın Güçlü Türkiye' diyeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Yine #GüçlüKadınGüçlüTürkiye etiketini kullanan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da Twitter'da şu mesajları paylaştı: "2002’den bu yana Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan
liderliğinde ülkemizdeki tüm kadınların siyasi, ekonomik ve sosyal hayata katılımını desteklemek için önemli düzenlemeleri hayata geçirdik. 

Kadın haklarının teminatı, Anayasamız başta olmak üzere, iç mevzuatımızdaki mevcut düzenlemelerdir. Hukuk sistemimiz ihtiyaca göre yeni düzenlemeleri hayata geçirebilecek kadar dinamik ve güçlüdür." (HABER MERKEZİ)