Eyüpsultan'daki fabrika yangınında aranan işçinin cesedine ulaşıldı

Eyüpsultan'da dün çıkan fabrika yangınında işçi Sedat Cesur'un cansız bedenine ulaşıldı. Savcının çalışması devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  İstanbul Eyüpsultan'da Yayla Mahallesi Pirinççi Köy Yolu Sokak'ta, otomobil yedek parçası üreten fabrikada dün çıkan yangında haber alınamayan kişinin cesedine ulaşıldı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, otomobiller için filtre üreten iki katlı fabrikada dün saat 14.00 sıralarında çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Sebebi henüz bilinmeyen yangında ekipler, bir yandan yangını soğutma çalışması yaparken, dünden beri haber alınamayan fabrika çalışanı Sedat Cesur'u aramayı da sürdürdü. Yapılan çalışmaların sonunda, Cesur'un cansız bedenine ulaşıldı. Cesur'un cenazesi, savcının çalışmasını tamamlamasının ardından morga kaldırılacak.

Fabrika bölgesine çıkan caddeler, jandarma ekipleri tarafından araç trafiğine kapatıldı. Dün kısa sürede büyüyen ve yan taraftaki başka bir fabrikaya da sıçrayan yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Söndürme çalışmaları sırasında fabrikanın duvarlarının bir kısmı duman tahliyesi yapılabilmesi için iş makineleriyle yıkıldı. (HABER MERKEZİ)