Eyüpsultan Belediye Başkanı projelerini anlattı: Eyüpspor'a yeni stat

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, yerel seçimler öncesi projelerini açıkladı. Köken, Eyüpspor'a yeni stat yapılması için projelerinin hazır olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhur İttifakı'nın Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı ve ilçenin Belediye Başkanı Deniz Köken, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin projelerini anlattı.

Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi'nde proje tanıtım programında konuşan Deniz Köken, "Burası Eyüpsultan; benim evim, sokağım, mahallem, çocukluğum, gençliğim, geçmişim, ideallerim. Geçmişten miras, geleceğe emanetim" dedi.

Tanıtım programına Başkan Deniz Köken ile birlikte AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu da katıldı.

'KADINLAR LOKALİ AÇACAĞIZ'

Eyüpsultan’da kadınlarla ilgili beş yılda yapılan çalışmaları anlatan Başkan Deniz Köken, “Bir de kadınlara müjdemiz var. Kadınlar Lokali konseptiyle çok güzel ve hoşunuza gidecek mekanlar tasarlıyoruz. İlk etapta Göktürk ve Akşemsettin bölgesinde açacağız” dedi.

'İKİNCİ BAHAR KIRAATHANELERİ'

Emeklilik oranının artmasıyla birlikte halkın zaman geçirebileceği mekan ihtiyacının arttığını dile getiren Başkan Deniz Köken, “Komşu ve pazar ziyaretlerimizde karşımıza çıkıyordu. Ne yapabiliriz diye düşündük ve İkinci Bahar Kıraathanesi konseptini geliştirdik. İçerisinde vakit geçirebileceğimiz, nostalji kokan küçük dokunuşlar olacak. Düğmeciler, Göktürk, Çırçır ve Akşemsettin bölgelerimiz için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bunun tutacağına ve beğenileceğine inanıyorum” dedi.

'KENDİ KAHVE MARKAMIZI OLUŞTURDUK, ŞUBELER ARTIYOR'

Özellikle son dönemde gençlerde kahve kültürünün artmasıyla birlikte ihtiyaçların da buna göre şekillendiğini söyleyen Başkan Deniz Köken, “Geçtiğimiz aylarda kendi kahve markamızı oluşturmuştuk. İlk önce Galeri Eyüpsultan ve 100. Yıl Gençlik ve Spor Merkezimizde açtık. Beklediğimiz ilgiyi fazlasıyla görünce şimdi de mobil kahve araçları yaptık ve Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nde de şubemizi hazırladık. Hedefimiz şube sayısını arttırmak. Böylelikle hem kendi markamızı büyütmüş olacağız. Kaliteli ve ucuz kahveyi Eyüpsultan’a tanıttık, şimdi sırada Semt Lokantamızla hem kaliteli hem de ucuz yemeği komşularımızla buluşturmak var” dedi.

 

EYÜPSPOR’A YENİ STAT

Beş yılda Eyüpsultan’a 14 spor sahası, 3 yüzme havuzu, bir spor salonu kazandırıldığını hatırlatan Başkan Deniz Köken, “Spora ve sporcuya yatırımlarımız, desteğimiz devam edecek. Spor gençlerimizi bütün kötü alışkanlıklardan koruyabilmemizi sağlayan büyük bir nimet. Buradan paylaşmış olayım Eyüpspor’un stadı için projemiz hazır. Ayrıca Eyüpsultan’a Su Sporları Merkezi, Alibeyköy Osmanlı Park ve Göktürk’e spor salonu, Nişancı ve Defterdar’a da spor sahası yapacağız" diye konuştu.