Exxen'de yayınlanacak 2 komedi programının tarihi açıklandı

Hasan Can Kaya'nın programı Konuşanlar ve Feyyaz Yiğit ile Kıvanç Kılıç'ın programı Gibi'nin Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen adlı platformda yayınlanacağı tarih belli oldu. İki program da 1 Ocak 2021'de yayın hayatına başlayacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 1 Ocak 2021'de yayın hayatına başlaması beklenen Exxen, Hasan Can Kaya'nın programı Konuşanlar'la birlikte Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılıç'ın komik skeçler üreteceği "Gibi" programının 1 Ocak 2021'de yayınlanmaya başlayacağını duyurdu.

Youtube'da özellikle son dönemlerde en popüler yapımlardan biri olan Konuşanlar'ın Exxen'e geçmesinin ardından şovun bütün bölümleri Youtube'dan kaldırıldı. Seri hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yapan platform açıklamada, "Hasan Can Kaya’nın hazırlayıp sunduğu, “Konuşanlar” programı ile gülmeye hazır mısınız? 1 Ocak'tan itibaren #EXXEN ile kahkahaya doyacaksınız!" ifadeleri kullanıldı.

Exxen'de çok sayıda farklı içerik yer alacak. Ücretli üyelik sistemiyle çalışacak olan Exxen'de İbrahim Büyükak, Beyazıt Öztürk, Hasan Can Kaya, Tolga Çevik ve Reynmen gibi isimlerin de yer alacağı belirtiliyor. 

İlk hafta ücretsiz olacağı açıklanan platformda farklı paketler sunulacak olsa da henüz kesin bir fiyat bilgisi yer almıyor.