Evli olduğu kadını sokak ortasında katledip kaçtı

Eyüpsultan'da Tekin Akdeniz adlı erkek, evli olduğu Fatma Akdeniz'e sokak ortasında silahla ateş açtı. Fatma Akdeniz olay yerinde vefat ederken, Tekin Akdeniz kaçtı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eyüpsultan'da alkollü olduğu iddia edilen erkek, sokak ortasında evli olduğu kadınla tartıştıktan sonra silahla ateş etmeye başladı. Silahtan çıkan kurşunlardan birinin başına isabet ettiği Fatma Akdeniz olay yerinde öldü.

Olay, saat 01.00 sıralarında Güzeltepe Mahallesi Barış Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; alkollü şekilde sokakta yürüyen Tekin Akdeniz, sokak üzerinde evli olduğu Fatma Akdeniz ve 3 çocuğuyla karşılaştı. Bir süre Fatma Akdeniz ile tartışan Tekin Akdeniz, daha sonra yanındaki silah ile ateş açtı. Silahtan çıkan kurşunlardan birinin başına isabet etmesi sonucu Fatma Akdeniz, kanlar içerisinde yere yığıldı. Tekin Akdeniz ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk belirlemede, Fatma Akdeniz'in hayatını kaybettiğini tespit etti. (DHA)