Evi yandığı için ahırda yaşıyor

Çorum’un Kılıçdere Köyü’nde çıkan ve üç evin kül olmasına neden olan yangın sonrası Ali Koyunoğlu, kalacak yeri olmadığından hayvanlarla birlikte ahırda yaşamaya başladı.

CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız yangın alanında inceleme yaptı
Google Haberlere Abone ol

Elvan Yılmaz

ÇORUM - Çorum'un Kılıçdere Köyü’nde evi yanan Ali Koyunoğlu, yangında evleri ile birlikte evinin içerisinde bulunan her şeyinin yandığını gidecek yerleri olmadığından hayvanları ile birlikte ahırda yaşamak zorunda kaldıklarını söyledi.

Devletin dışarıdan gelenlere bu konuda yardımcı olduğuna değinen Koyuncuoğlu, “Emekli maaşıyla zaten geçinemiyoruz. Devlet yöneticilerinin insan ayrımı yapmadan, herkese, tarafsız hizmet vermesi gerekir. Mağdur olduk, her şeyimiz yandı. Ahırda çulun arasında yatıyoruz. Ben Türk vatandaşıyım, bu ahırda kalmaya mecbur değilim. Konteyner talep ediyoruz. Emekli maaşımızla hangi ihtiyacımızı karşılayalım?” diye konuştu.

Ali Koyunoğlu  yangın sonrası yaşadığı ahırı gösterdi

CHP’Lİ TAHTASIZ: GEREKEN DESTEK BİR AN ÖNCE SAĞLANMALI

CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız, yangının ardından bölgede inceleme yaparak, yangın zedelere geçmiş olsun dileklerini iletti. Çıkan yangında evlerini kaybeden ailelerle görüşerek onları teselli eden Tahtasız, gereken yardım ve desteğin bir an önce sağlanması için yetkililere seslendi. Yangında evini kaybeden ve ahırda yaşamak zorunda kalan Ali Koyunoğlu ile görüşen Tahtasız, aileye bir an önce kalacak yer temin edilmesini, konteyner yapılmasını talep ederek, kendilerinin de yangın zede ailelere destek saplamak amacıyla girişimlerde bulunacaklarını dile getirdi.