Euro 2020'de günün programı: Üst tura çıkan 4 takım daha belli oluyor

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Ukrayna-Avusturya, Hollanda-Kuzey Makedonya, Rusya-Danimarka ve Belçika-Finlandiya maçları oynanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (Euro 2020) heyecan bugün 4 maçla devam edecek. B ve C gruplarındaki son maçların da tamamlanmasıyla son 16 turuna kalan 4 takım daha kesinlik kazanacak. Günün programı şöyle:

19:00 / Ukrayna-Avusturya: C Grubu'nda son maçlar öncesinde 3'er puanı bulunan iki takım üst tur için mücadele edecek. Maçı kazanan ekip son 16 turuna yükselecek. Beraberlik durumunda ise averaj farkına bakılacak. Maç Romanya'nın başkenti Bükreş'te oynanacak. 

19:00 / Hollanda-Kuzey Makedonya: Gruptan çıkmayı garantileyen Hollanda, tarihinde ilk kez turnuvaya katılan Kuzey Makedonya'yı Amsterdam Arena'da ağırlayacak. Grupta henüz puanı olmayan ve son sırada bulunan Kuzey Makedonya, grupta 3. sıraya çıkarak en iyi üçüncüler kontenjanıyla üst turu garantiliyor. 

22:00 / Rusya-Danimarka: C Grubu'nda 3 puanlı Rusya ve puansız Danimarka kozlarını Kopenhag'daki Parken Stadı'nda paylaşacak. Danimarka'nın kazanması, Belçika'nın da Finlandiya'yı yenmesi durumunda gruptan çıkma mücadelesi büyük heyecana sahne olacak.

22:00 / Belçika-Finlandiya: Tarihinde ilk kez katıldığı turnuvaya Danimarka galibiyetiyle başlayan Finlandiya, turnuvanın favorilerinden Belçika ile karşılaşacak. İlk iki maçını da kazanarak üst turu garantileyen Belçika, St. Petersburg'da 3'te 3 yapmak için uğraşacak.

Tüm maçlar TRT 1 ve TRT Spor'da canlı yayınlanacak.

İki gruptaki puan durumları şöyle:

(HABER MERKEZİ)