Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan Barbaroslar'a transfer: Piri Reis geliyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Emir Benderlioğlu, TRT1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisine dahil oldu. Benderlioğlu, dizide Piri Reis rolüne hayat verecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Pelin Akil ve Bahadır Yenişehirlioğlu'nun yer aldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor. Diziye son olarak başarılı oyuncu Emir Benderlioğlu katıldı. Piri Reis'e hayat verecek olan başarılı oyuncu Benderlioğlu, 12. bölüm itibariyle ekranlarda olacak.

DİZİNİN KONUSU 

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, Midilli'den çıkan Sipahi Yakup Ağa'nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas'ın Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatıyor. Dizide başrollerin yanı sıra Cemre Gümeli, Yetkin Dikinciler, Okan Şenozan, İsmail Filiz, Caner Topçu, Aytek Şayan, Gonca Cilasun, Burcu Gül Kazbek, Tolga İskit, Doruk Nalbantoğlu, Murat Göçmez, Gökhan Gencebay, Batuhan Bayar, Ümit Çırak ve Devrim Evin gibi birbirinden başarılı isimlerin yer alıyor. (HABER MERKEZİ)