Eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda öldürüldü

Eski Beşiktaş yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gece yarısı İstanbul'da bir balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu öldü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Beşiktaş kulübünün eski yöneticilerinden olan sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu İstanbul'da silahlı saldırıya uğradı.

Olay Bakırköy, Yeşilköy Mahallesinde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir balıkçıda bulunan Mahmutyazıcıoğlu'na kimliği belirsiz kişi ya da kişiler silahlı saldırı düzenledi. 4 yerinden vurulan Mahmutyazıcıoğlu ağır yaralandı.
.

Mahmutyazıcıoğlu'nun şoförünün de yaralandığı olay sonrası saldırganlar kaçarken durum polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu ile şoförüne ilk müdahaleyi yaparak yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırdı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2017'de aynı mekanda avukat Kudbettin Kaya da öldürülmüştü. Restoranda arkadaşlarıyla birlikte yemek yiyen Kaya, içeriye giren kimliği belirsiz bir kişi tarafından oturduğu yerde vurulmuştu. (DHA)