Eski bakan Güldal Akşit için Meclis'te cenaze töreni

AK Parti kurucularından, eski Turizm ve Devlet Eski Bakanı Güldal Akşit için TBMM'de cenaze töreni düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bir süredir korona virüsü tedavisi gören Güldal Akşit, 61 yaşında Ankara'da vefat etti. Akşit için TBMM'de Cenaze Töreni düzenlendi. Akşit için törenin ardından Kocatepe Camii'nde cenaze namazı kılınacak. TBMM Şeref Kapısı merdivenleri önündeki törene, Akşit'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, eski Meclis Başkanları ve eski bakanlar ile eski ve yeni milletvekilleri katıldı.

Akşit için öğle namazını müteakip düzenlenen törende cenaze namazını Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş kıldırdı.

Cenaze namazının ardından Akşit'in Türk bayrağına sarılı tabutu başında kısa bir konuşma yapan TBMM Başkanı Şentop, uzun yıllar birlikte görev yaptığı Akşit'e Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Güldal Akşit, Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedildi. (HABER MERKEZİ)