Eski bakan Bahattin Şeker ve 250 kişi İYİ Parti’ye geçti

İYİ Parti Bilecik İl Başkanlığı 250 kişiye parti rozeti taktı. Eski bakan Bahattin Şeker de İYİ Parti’ye katılanlar arasında yer aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bilecik Kent Ormanı’nda İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından tören düzenlendi. Törende, eski devlet bakanı, 24'üncü Dönem MHP Bilecik Milletvekili ve Türkiye-Brezilya Parlamentolararası Dostluk Grubu üyesi Bahattin Şeker, İYİ Parti’ye geçti.

Sözcü'nün haberine göre törene, İYİ Parti TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, Kurumsal İşler Başkanı Cihan Paçacı, Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu Genel İdare Kurulu Üyesi Halil Aydoğdu, İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Hakan Sakarya, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses ve çok sayıda partili katıldı. Törende 250 kişiye parti rozeti takıldı.

İYİ Parti rozetini takan Şeker, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in isteğiyle taşın altına elini koyacağını belirterek şunları söyledi:

“Arkadaşlarım beni biraz mahcup etti çünkü ben gönülden daha önce katılmıştım. Biz Meral hanımla yaşıtız. ‘Abla, ben yokum, ameliyat oldum, girmeyeceğim’ dedim. Hep mücadele ettik. Kendisi bana bu seçimin Türkiye için çok kritik bir seçim olduğunu, bu seçimde Türkiye'de tek adamlığın bittiğini, parlamenter sisteme geçtiğini, Türkiye'yi çok zor günler beklediğini ve seçim yaklaştıkça Sayın Cumhurbaşkanının çok acayip şeyler yapacağını da söyledi. Sayın milletvekillerim bunları daha iyi bilir. Bu Kurtuluş Savaşı gibi bir mücadele arkadaşlar. Türkiye'nin durumu çok kötü.” (HABER MERKEZİ)