Eşine 10 yıl boyunca uyuşturucu verip cinsel saldırıları kayda almış

Fransa'da yaklaşık 10 yıl boyunca eşine uyuşturucu vererek en az 83 failin cinsel saldırıda bulunmasına yardım etmekle suçlanan Dominique P., 20 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fransa’da Dominique P. isimli bir erkek, evli olduğu kadına yaklaşık 10 yıl boyunca uyuşturucu vererek en az 83 failin cinsel saldırıda bulunmasına yardım etmekle suçlandı. Dominique P.'nin, 50 yıllık eşine saldırı anlarını videoya çektiği tespit edildi. Dominique P.’nin kaydettiği videoları, “İSTİSMAR” isimli bir dosyada sakladığı görüldü. Adamın, saldırganlarla internet üzerinden tanıştığını belirtildi.

KADINLARIN SOYUNMA ODASINA KAMERA YERLEŞTİRMİŞ

2020 yılında Dominique P.'nin, mağazalarda kadınların soyunma odalarına gizli kamera koyduğu tespit edildi. Daha sonra evinde yapılan aramalarda, adamın evinde başka kayıtlar da bulundu. İddiaya göre çiftin evine gelenlerde, araçlarını uzağa park etmeleri ve kadını uyandırabilecek tütün veya parfüm gibi güçlü kokuları evin içine sokmaktan kaçınmaları da istendi.

MECLİS ÜYESİ, GARDİYAN, HEMŞİRE...

Yaşları 26 ile 73 arasında değişen elli bir erkek cinsel saldırı ile suçlanırken, 2011 ile 2020 yılları arasında gerçekleşen 92 saldırı vakası tespit edildi. Suçlananlar arasında bir itfaiyeci, bir belediye meclis üyesi, bir gardiyan, bir hemşire ve bir gazeteci yer alıyor.

Duruşmanın önümüzdeki yıl yapılması beklenirken, Dominique P.'nin 20 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya olduğu tahmin ediliyor. (DIŞ HABERLER)