Esenler'de kendisini uyaranların üzerine minibüsü sürdü

İstanbul Esenler'de kullandığı minibüsü, yaya geçidini kapattığı gerekçesiyle kendisini uyaran iki çocuğun üzerine süren şoför serbest bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Esenler'de bir minibüs şoförü, yaya geçidini kapattığı gerekçesiyle kendisini uyaran Elif Nisa A. (15) ile Yağmur S'nin (17) üzerine minibüsü sürdü.

Esenler Çinçindere Caddesi'nde çarşamba günü saat 10.30'da trafik ışıklarında bekleyen minibüs şoförü Sedat Arde, minibüsle yaya geçidini kapattı. Yayaların karşıya geçmesini engelleyen minibüsü fark eden Elif Nisa A. ile Yağmur S, minibüs şoförü Arde'yi uyardı. Bunun üzerine minibüs şoförü ile Elif Nisa A. ve Yağmur S. arasında tartışma çıktı.

DHA'nın haberine göre tartışmanın ardından Elif Nisa A. ile Yağmur S, yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada yeşil ışığın yanmasıyla birlikte manevra yapan Arde, minibüsü, yolun karşısına geçmeye çalışan Elif Nisa A. ve Yağmur S'nin üzerine sürdü. Çevredekiler minibüs şoförüne tepki gösterirken, Elif Nisa A. ile Yağmur S, aileleri ile birlikte polise giderek şikâyetçi oldu. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, minibüs şoförü Sedat Arde'yi gözaltına aldı. 

"Ters yöne girmek" ve "can güvenliğini tehlikeye atmak" suçlarından hakkında işlem yapılan Sedat A, serbest bırakıldı.

Bu arada, olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde Elif Nisa A. ile Yağmur S'nin şoförünün üzerlerine sürdüğü minibüsten kaçarak kendilerini korumaya çalıştığı görülüyor. (HABER MERKEZİ)