Erzurumspor 3 futbolcu ile yolları ayırdı

 Manuel da Costa, Aatif Chahechouhe ve El Kabir Erzurumspor'dan ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada kararın teknik heyetin talebi doğrultusunda gerçekleştiği belirtildi.

Manuel da Costa
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Manuel da Costa, Aatif Chahechouhe ve El Kabir ile yollarını ayırdı.

 

Mavi-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik heyetimizin talebi doğrultusunda futbol takımımızdan Manuel da Costa, Aatif Chahechouhe, ve El Kabir ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kendilerine bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. Kulübün teknik direktörlük görevini Yılmaz Vural yürütüyor.

Chahechouhe, devre arası Karagümrük'ten transfer edilmiş ve 15 maçta 4 gol, 1 asistlik performans sergilemişti. Da Costa, 14 maçta 2 gol kaydederken, 11 maça çıkan El Kabir, skor katkısı sağlayamadı.

Süper Lig'in 36'ncı haftasında dün  Helenex Yeni Malatyaspor ile karşılaşan Büyükşehir Belediye Erzurumspor 90+6'ncı dakikada Obertan'ın attığı golle 1-0 yenmişti. (HABER MERKEZİ)