Erzincan Kemaliye’de virajı alamayan tır devrildi

Erzincan’da sabah saatlerinde meydana gelen kazada, virajı alamayan tır yol kenarına devrildi. Sürücü kazayı yara almadan atlattı. Tır vinçle kaldırıldı, yol kısa süreliğine trafiğe kapatıldı.

Erzincan Kemaliye’de virajı alamayan tır devrildi
Google Haberlere Abone ol

Kaza, 24 Haziran sabahı Erzincan’ın Kemaliye ilçesi çıkışında meydana geldi. Adıyaman istikametine seyir halinde olan tır, keskin virajda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun kenarına devrildi. Kazada can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Vinçle Kaldırıldı, Trafik Kısa Süreliğine Aksadı

Kazanın ardından olay yerine jandarma ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Tırın kaldırılması için vinç çağrıldı, yol kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Ekiplerin müdahalesiyle tır kontrollü şekilde kaldırıldı ve trafik yeniden normale döndü.

 

BU HABER, GAZETE DUVAR'A ERİŞİMİN SAĞLIKLI İŞLEMESİ İÇİN YAYINLANMIŞTIR, EDİTORYAL DENETİMDEN GEÇMEMİŞTİR.