Erol Evgin'den Meral Akşener'e: Mangal yürekli hanımefendi

Meral Akşener, Erol Evgin’in konserini izledi. Evgin, Akşener’i, “Mangal yürekli hanımefendi” diye selamlarken, Akşener "işte öyle bir şey…” paylaşımı yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam İstanbul’da Erol Evgin’in konserini izledi. Evgin, Akşener’i, “Mangal yürekli hanımefendi” sözleriyle selamladı. Akşener ise sosyal medya hesabından “Hani tatlı bir hüznü ve neşeyi aynı anda hissedersiniz ya, işte öyle bir şey…” paylaşımını yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde Erol Evgin konserini izledi. Evgin, kendisini ön sıradan izleyen Akşener’i, “Bu akşam mangal yürekli bir hanımefendi de var aramızda” sözleriyle selamladı.

Bu görüntüleri sosyal medyadan paylaşan Akşener ise, “Bu akşam değerli sanatçımız Erol Evgin’in konserindeydik. Kalbiyle sesinin aynı anda eşlik ettiği şarkılarıyla muhteşem bir akşam yaşattı… Hani tatlı bir hüznü ve neşeyi aynı anda hissedersiniz ya, işte öyle bir şey…” yazdı.

Akşener'in Evgin'i ayakta alkışladığına dair görüntüler ise İYİ Parti'nin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Paylaşımda, şu mesaj verildi:

“Sanatçıyı tehdit etmek, hakaret savurmak değil; ayakta alkışlamak, alkışlatmak nasıl mı olur? İzleyin…”