Erkek şiddeti; kadın doktor öldürüldü

Doktor Zeynep Erdoğan, 8 ay önce evlendiği erkek tarafından bıçaklanarak katledildi, 14 yaşındaki oğlu yoğun bakımda. Yakalanan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Erkek şiddeti sonucu bir kadını daha öldürdü. Ankara'da Mehmet Erdoğan (47), 8 ay önce evlendiği kadın doğum uzmanı Op. Dr. Zeynep Erdoğan (47) ile onun 14 yaşındaki çocuğu A.A.'ya işkence yaptı.

Fail Mehmet Erdoğan kaçarken yakalandı.

Komşuların haber vermesi sonucu eve gelen ekiplerin yaptığı incelemede vücudunda kesici alet yarası bulunan Zeynep Erdoğan'ın öldüğü belirlendi. 14 yaşındaki çocuk ise beyin kanaması teşhisiyle hastanede tedaviye alındı.

Cinayetten sonra kaçan fail Mehmet Erdoğan'ın yakalanması için çalışma başlatıldı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, faili Ümitköy'de aracın içinde yakaladı.  

Zeynep Erdoğan


TUTUKLANDI 

Ankara Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan Mehmet E, ilk ifadesinde, eşinin kendisine sürekli, "Sen yakışıklı değilsin, senden daha yakışıklı birini bulup onunla evleneceğim" dediğini ve kendisini rencide ettiğini öne sürdü. Çok sayıda suç kaydının bulunduğu tespit edilen Mehmet E. sağlık kontrolünün ardından adliyeye getirildi.

Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısına ifade veren zanlı, tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Mehmet E, "kasten öldürme" suçundan tutuklandı. (AA/DHA)