Eren Derdiyok futbolu bıraktı

Süper Lig'de bir dönem Galatasaray forması da giyen Eren Derdiyok, futbolculuk kariyerine son verdi. Derdiyok, İsviçre'nin FC Schaffhausen kulübünde yardımcı antrenörlük görevine getirildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son olarak İsviçre 2. Lig ekibi FC Schaffhausen'de forma giyen Eren Derdiyok, aktif futbol kariyerini noktalayarak antrenörlüğe başladı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, FC Schaffhausen'den yapılan açıklamada, 35 yaşındaki Eren Derdiyok'un yardımcı antrenörlük görevine getirildiği belirtildi.

Kariyerinin bir sonraki aşamasını sabırsızlıkla beklediğini dile getiren Derdiyok, "Buradaki oyuncuları ve ortamı çok iyi biliyorum. Kendimi tamamen yeni görevime adayacağım" dedi.

İsviçre doğumlu olup hem İsviçre hem de Türkiye vatandaşlığı bulunan Eren Derdiyok, BSC Old Boys takımında başladığı kariyerinde Basel, Bayer Leverkusen ve 1899 Hoffenheim gibi takımlarda mücadele etti.

Türkiye'de ise Kasımpaşa, Galatasaray, Göztepe ve MKE Ankaragücü'nde oynayan Derdiyok, İsviçre Milli Takımı formasıyla çıktığı 60 maçta 11 gol attı. (SPOR SERVİSİ)