Erdoğan'ın Mesut Özil'e hediye ettiği saat Almanya'da gündem oldu: Asgari ücretin altı katı

Alman Bild gazetesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın futbolcu Mesut Özil'e saat hediye etmesini haberleştirerek “İddiaya göre fiyatı 1700 euro. Bu da Türkiye’deki asgari ücretin altı katı" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sezon başında Fenerbahçe'den Başakşehir'e transfer olan yıldız futbolcu Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine hediye ettiği saati sosyal medya hesabından paylaşması Almanya'da da gündem oldu.

Almanya doğumlu olan ve Almanya milli takımıyla Dünya Kupası kazanma başarısı gösteren 33 yaşındaki futbolcuya hediye edilen 1700 euro değerindeki saatle ilgili Bild gazetesinde çıkan haberde, “Özil gururla Erdoğan’dan gelen hediyeyi gösterdi" başlığı kullanıldı.

Geçtiğimiz pazar günü oynanan Başakşehir Kayserispor maçının 80'inci dakikasında oyuna girerek yeni takımında ilk maçına çıkan Mesut Özil için, "Bir dönem Arsenal ve Real Madrid forması giyen Özil, saha dışında da mutluydu. Maçtan sonra kendisine hediye edilen yeni saati Instagram’dan paylaştı” denildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özil'in nikah şahidi olduğu da hatırlatılan haberde hediye edilen saatte Erdoğan’ın imzasının olduğu da belirtildi ve “İddiaya göre fiyatı 1700 euro. Bu da Türkiye’deki asgari ücretin altı katı” ifadeleri kullanıldı. (HABER MERKEZİ)