Erdoğan'ın Mersin mitingi ertelendi, Akkuyu açılışına online katılacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, dün rahatsızlanan Erdoğan'ın yarın yapılacak Akkuyu Nükleer Santralı'ndaki törene online katılacağını, Mersin mitinginin de iptal edildiğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dün canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın bugünün ardından perşembe programı da değiştirildi. 

Yeni planlamayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir duyurdu. Kandemir, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Yarın yapılması planlanan Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine Sayın Cumhurbaşkanımız online katılım sağlayacaktır. Mersin mitingimizin ise ileri bir tarihte yapılması planlanmaktadır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında rahatsızlanmış ve program yarıda kesilmişti. Bir süre sonra tekrar başlayan program Erdoğan'ın "Üzerinize afiyet midemi üşütmüşüm" açıklamasının ardından sona ermişti. Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada da "Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim" demiş, bugünkü programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın katılacağını söylemişti. (HABER MERKEZİ)