Erdoğan'dan emekli mesajı: Tüm hazırlıklarımızı yapıp öyle konuşacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karabük mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı emeklinin seyyanen zam beklentisiyle ilgili olarak, "Tüm hazırlıklarımızı yapıp konuşacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Karabük’te düzenlenen mitinge katıldı. Erdoğan günlerdir kulis haberlerine yansıyan emekliye seyyanen zam için kapıyı kapatmadı. 

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"Osmanlı'ya nice devlet adamı yetiştiren, şairleri ve yazarlarıyla nam salmış Karabük'te sizlerle olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bu sefer arayı biraz açtık galiba. Karabük'ü özlemişiz.

Sanki Karabük de bizi özlemiş gibi. Alın teri ile karılmış harcın. Hiç kimseye yoktur minnetin borcun. Sen emek şehrisin, gönlümde burcun. Daim yolun açık olsun Karabük. Sonsuza kadar yüzün gülsün Karabük. Maşallah şu katılıma bak. Merak ettim sordum. Emniyetin verdiği rakam 46 bin. Bu ne demektir? 31 Mart akşamı inşallah Karabük'te zaferi beraber kutlayacağız. Karabük, cumhuriyetimizin yurdu demir ağlarla örme bu hedefin ilk meyvelerinden biri olarak milletimizin gıpta ettiği bir iftihar tablosudur.

Karabük'ü çok daha farklı yerlere taşıyacağız. Bu şehirde yaşayan her bir kardeşimizin üzerimizde hakkı var. Bunları ödemek zorundayız.

TÜM HAZIRIKLARI YAPIP KONUŞACAĞIZ: Emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıları çözmek boynumuzun borcu. Bazıları meydanlarda söz verip göreve gelince unutmasını iyi bilirler. Biz ise yapmakla mesulüz. Tüm hazırlıklarımızı yapıp öyle konuşacağız. Aksi takdirde ötekilerden farkımız kalmaz.

Ülkemizin son yıllarda geçirdiği badireleri biliyorsunuz. Üstüne bir de asrın felaketi depremler oldu. Ekonomimize faturası 104 milyar dolar. İstanbul başta olmak üzere risk altındaki şehirlerimizin süratle depreme hazırlanması gerekiyor. 1 trilyondan fazla kaynak aktardık.

Enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlayınca bunların hepsi için daha geniş bir hareket alanına sahip olacağız. Refah kayıplarını fazlasıyla telafi edeceğiz.

Kardeşlerim ülkemizde seçim dönemleri, her kademedeki yöneticilerin belirlendiği demokrasi şölenleri olmaktan öte anlamlara sahiptir. Kimin kimin yanında durduğunu gösteren bir sınamadır."

 

 

 

 

(HABER MERKEZİ)

Etiketler Erdoğan Karabük