Erdoğan korona oldu, Mehmet Barlas yazı yazdı: Erdoğan'ın halkıyla aynı kaderi paylaşması kuşaklar boyu konuşulacak

Mehmet Barlas, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın korona testinin pozitif çıkmasının kuşaklar boyu konuşulacağını belirtti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İktidara yakın Sabah gazetesinin başyazarı Mehmet Barlas Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın koronaya yakalanmasıyla ilgili bir yazı kaleme aldı. 

"Türkiye Cumhurbaşkanı'nın halkı ile aynı kaderi paylaşması kuşaklar boyu anlatılacaktır" cümlesiyle başlayan başyazıda Erdoğan'ın hastalığı evinde atlattığına göndermede bulunan Mehmet Barlas şu ifadeleri kullandı: "Bir gün Ankara'da, bir gün Arnavutluk'ta, bir gün Trabzon'da, bir gün Ukrayna'da ve arada bir kendi evinde bulunan bir cumhurbaşkanının ortalıkta dolaşan virüse yakalanmaması adeta imkânsızdı...

Görünen o ki bu hastalığa yakalanan herkesin hastaneye yatması gerekmiyor. Lüzumsuz hastaneye yatmalar beraberinde çözümsüzlüğü de getiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastalığı bütün bu tartışmalara açıklık ve çözüm getirecektir. Canını dişine takarak ülkesi için bir yerden bir yere gitmeyi görev sayan Cumhurbaşkanımıza ve kıymetli eşine sağlık diliyoruz."

Aynı gazetenin yazarı Hilal Kaplan da 'Erdoğan'ın birleştirici değeri' başlıklı yazısında şu ifadeleri kullandı: 

"Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Hanımefendi'ye omicron teşhisi koyulduğunun duyulması ile gündem birden değişti.
Cumhur İttifakı'na yakın, uzak ve karşı tüm partilerin genel başkanları şifa dileklerini ilettiler. Cumhurbaşkanı Erdoğan da kendi hesabından her birine teşekkür etti...

Cumhurbaşkanımızın sağlık durumunun ortaya çıkardığı bu tablo, aslında Erdoğan'ın şahsında milletin ve devletin temsil edildiği gerçeğinin kabulüdür." (HABER MERKEZİ)