VİDEO

Erdoğan AK Parti kongresinde asker annesiyle konuştu: Siz bu şerefi yakaladınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize Yenişehir Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti'nin Rize, Aksaray, Eskişehir ve Konya kongrelerinde Garê'de vefat eden 13 kişiden biri olan Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci'nin annesi Ayşe Güler ile telefonla görüştü. 

DUVAR - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize Yenişehir Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti'nin Rize, Aksaray, Eskişehir ve Konya kongrelerindeki konuşmasında Garê'de vefat eden 13 kişiden biri olan Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci'nin annesi Ayşe Güler ile telefonla görüştü. 

Erdoğan, Eskişehir'den telefona bağlanan anne Ayşe Güler'e canlı yayında, "Rabbim sabrınızı artırsın. Şehidimiz de sevgili peygamberimizin inşallah komşusu olarak bir anneye böyle şeref nasip olmaz. Siz bu şerefi yakaladınız. Mekanı cennet olsun" dedi.

Ayşe Güler'in ağlayarak "Benim oğlumun intikamını al, kanını yerde bırakma" demesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hiç merak etmeyin Allah'ın izniyle onların kanı yerde kalmıyor ve kalmayacak. Aynı kararlılıkla devam ediyoruz ve devam da edeceğiz. Onların kanının damlası bizim namusumuzdur, her şeyimizdir. Rabb'im sabrınızı arttırsın" cevabını verdi. (HABER MERKEZİ)