Erdoğan: Irak hudut güvenliğini bu yaz komple garanti altına alacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da askerlerle iftarda buluştu: Irak hududumuzun güvenliğini bu yaz itibarıyla komple garanti altına alacak, Suriye'de yarım kalan işimizi de mutlaka tamamlayacağız...

Fotoğraf: AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ankara’daki 4. Kolordu Komutanlığı'nda askerlerle bir araya geldiği iftar programında konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle: 

- Öz yurdumuzda hür, başı dik, onurlu, huzurlu yaşamak istiyorsak, oyunları bozmaya, hain emelleri kursaklarda bırakmaya devam etmekten başka çaremiz yok.

- Güçlü orduya sahip olmak bizim için tercihten öte mecburiyettir. Biz caydırıcılığını daima en üst seviyede tutması gereken bir ülkeyiz, milletiz, orduyuz.

- Irak hududumuzun güvenliğini bu yaz itibarıyla komple garanti altına alacak, Suriye'de yarım kalan işimizi de mutlaka tamamlayacağız.

- Can çekişen ve bitme noktasına gelen bu kiralık katil sürülerinin yeniden palazlanmasına, milletin başına tekrar bela olmasına izin vermeyeceğiz. 

- Kimin projesi olduğuna bakmadan güney sınırlarımızın ötesinde bir teröristan kurulmasına müsaade etmeyeceğiz. 

- Amacımız evlatlarımıza terörün karanlık gölgesinden tamamen kurtulmuş, yolu da bahtı da aydınlık bir Türkiye teslim etmektir. 

 

 

(HABER MERKEZİ)