Erden Timur: Yönetim listesinde olmasam da görevim devam ediyor

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, camia olarak mayıs ayında yapılacak seçimli genel kurula değil, şampiyonluğa odaklandıklarını belirtti

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği'nin (GSYİAD) düzenlediği "Galatasaray’da Yılın Sporcusu" ödül töreninin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

'MAYIS BİZİM İÇİN SEÇİM DEĞİL, ŞAMPİYONLUK AYI'

Erden Timur'un açıklamaları şöyle:

"Bizim için mayısa geldik artık. Çiçekler açmaya başladı. Bizim yılbaşımız mayıs. Bizim için seçim ayı değil, şampiyonluk ayı. Seçimde olup olmama meselesinin hiçbir önemi yok. Ben geçen dönemde seçim öncesi başkan yardımcısıyken, son akşam kendi kararımla Sportif A.Ş'de başkan vekili oldum. Bırakın seçimi konuşmayalım. Sportif A.Ş'nin seçim gibi bir konusu da yok zaten biz atanmışlar olarak. Böyle bir suni gündeme gerek yok. Ben Sportif AŞ'de görevliyim. Yönetim listesinde olmasak da görevim devam ediyor.

Hak ederek şampiyon olma hedefinden başka hiçbir şey konuşmayalım. Yüz yıllık camia seçimde zaten gereğini yapar. Bunu için hiçbirimizin hiçbir şey düşünmesine gerek yok. Hep birlikte tüm konsantrasyonumuzu şampiyonluğa verelim."

(SPOR SERVİSİ)