Erdem Tepegöz'ün yeni filmi 'Gölgeler İçinde'nin fragmanı yayınlandı

Erdem Tepegöz'ün yeni filmi "Gölgeler İçinde"den fragman yayınlandı. Film Türkiye prömiyerini 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin Ulusal Yarışma bölümünde yapacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dünya prömiyerini 42. Moskova Uluslararası Film Festivali'nin Ana Yarışma bölümünde gerçekleştirecek olan, Erdem Tepegöz’ün yeni filmi "Gölgeler İçinde"nin fragmanı yayınlandı. Film, Türkiye prömiyerini Moskova’dan bir gün sonra 6 Ekim Salı günü 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin Ulusal Yarışma bölümünde yapacak.

 Antalya’dan hemen sonra festival yolculuğuna 8. Boğaziçi Film Festivali’nde devam edecek "Gölgeler İçinde", ilkel teknolojiyle yönetilen bir fabrikada işçilerden birinin sistemi sorgulamasıyla değişmeye başlayan hayatlarına odaklanıyor. Distopik bir dünyaya kuşkucu bir bakış atan bilim kurgu türündeki filmin başrolünü Numan Acar üstlenirken, Acar'a filmde Vedat Erincin, Ahmet Melih Yılmaz, Emrullah Çakay, Muharrem Bayrak, Selin Kavak gibi oyuncular eşlik ediyor.

Yapımcılığını Contact Film Works’un, ortak yapımcılığını ise TRT’nin üstlendiği "Gölgeler İçinde"nin çekimleri 5 farklı ülkenin sinema profesyonellerinden kurulan ekiple Gürcistan’da bir maden kasabasında gerçekleştirildi. Filmin görüntü yönetmenliğini Hayk Kirakosyan yaparken, Greg Dombrowski de müziklerine imza attı.