Emre Belözoğlu: Fenerbahçe'ye yeni bir isim katılacak

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu, yurt dışından bir ismin teknik ekibe katılacağını açıkladı. Belözoğlu, Süper Lig'i yakından tanıyan bir yardımcı da geleceğini söyledi.

Emre Belözoğlu
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe Kulübü'nün teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayırması sonrası takımın başına geçen Emre Belözoğlu, teknik ekibe yurt dışından bir ismin katılacağını açıkladı. Teknik Sorumlu Belözoğlu, takımın Süper Lig'in 32. haftasında oynayacağı Yukatel Denizlispor maçı hazırlıkları öncesi yaptığı açıklamada, "Covid'e yakalanan iki hocamız var kadroda. O yüzden Selçuk Şahin'i sahaya indirdik. Tabii ki bir kulübün hiyerarşisi olmalıdır ama Volkan da Selçuk da ben de Fenerbahçeliyiz. Fenerbahçe'ye değer katmış, Fenerbahçe'nin kıymetini bilen kişilerin ekibimde olsun istiyorum. Teknik ekibe yurt dışından bir isim gelecek. Yine Süper Lig'i yakından tanıyan bir yardımcı da olacak. En yakın sürede açıklayacağız" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ise her şeyi yapmaya hazır olduğunu ifade eden Belözoğlu, "Hiçbir şekilde de pişman olmam. Biz sahada işimizi yapacağız ama aynı zamanda sportif direktörlük görevim devam edecek" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)